Termékeink

Autóüléshuzatok

Társaságunk fő terméke a méretre szabott, egyedi autóüléshuzat. Kezdetben olyan járművekre készítettünk szériában szövethuzatot, mint például a LADA, a DACIA, a WARTBURG és a TRABANT. Az 1990-es évek közepén megjelentek a nyugati márkák (pl.: Volkswagen, Mercedes, Opel stb.), melyek tulajdonosai a szövet helyett plüssből kérték a méretpontos huzat elkészítését. Vállalkozásunk a megrendelői igények maximális kielégítése érdekében ma már közel harmincféle plüss és négyféle szövetmintával dolgozik, melyből minden ügyfelünk kiválaszthatja a neki tetsző és az autó színéhez leginkább illő anyagot.

Díszpárnák

Vállalkozásunk a plüss anyag megjelenésekor, a hatékonyabb anyagfelhasználás érdekében vezette be az akkor még "kockapárna" névre hallgató termékét. A folyamatos termékfejlesztéseknek köszönhetően, 1996-ban készítettük el első, darázsfészkes díszpárnánkat, amely még ma is a lakberendezési stúdiók közkedvelt darabja. Az évek során, az anyagok sokszínűségének köszönhetően további párnatípusokat fejlesztettünk ki (pl.: koktélpárna), melynek eredményeként a kezdeti 2-3 méret mellett mára közel hatféle típusú és méretű, valamint húszféle színű termék előállítására vagyunk képesek.

Szőnyegek

2000-ben versenyképességünk javítása és piaci pozíciónk megtartása újabb termék létrehozását tette szükségessé. Társaságunk ekkor kezdte meg a szabványméretnek számító, 70x200 cm-es színes és natúr rongyszőnyeg előállítását. Ezt követően, rövid időn belül újabb termékkel jelentünk meg a piacon: a 70x200 cm-es natúr gyapjúszőnyeg évek óta több száz lakás dísze falvédőként és összekötő szőnyegként egyaránt. A géppark modernizációjának eredményeként, 2003 óta képesek vagyunk egyedi méretű szőnyegek előállítására is (pl.: 60x140 cm, 200x300 cm).

Egyéb termékek

Vállalkozásunk a fentieken túl olyan termékek előállításával és forgalmazásával is foglalkozik, mint például a gyermekülések levehető huzata, valamint a haszongépjárművek rakterének burkolása (kerékdob).

 

árlista letöltése .doc formátumban árlista letöltése .doc formátumban a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg!