Partnereink

Vállalkozásunk igen széles vevői és beszállítói körrel rendelkezik minden terméktípusra vonatkozóan.

Megrendelőink

Megrendelőink az előállított termékekre vonatkozóan a következő célcsoportokból állnak:
Az autóüléshuzat értékesítése két oldalról történik: egyrészt folyamatos, szinte napi kapcsolatban állunk az autószalonokkal, másrészt közvetlenül is értékesítünk a magánszemélyek részére. Az üléshuzatok előállítása a telephelyen történik, megrendelőink előre egyeztetett időpontban ide hozzák el autóikat, ahol 5-6 óra alatt méretpontos, egyedi üléshuzat készül gépjárművükre.
A díszpárna, a rongy- és gyapjúszőnyeg esetében elsősorban nagykereskedőkkel állunk kapcsolatban. A jobb piaci pozíció érdekében 2004-ben közvetlenül kerestük meg a Penny Market üzletlánc központját - az együttműködés eredményes, a 2005. év második felére is jelezték igényüket termékeink iránt.

Referenciáink:

Molnár Autóház Kft. - Szeged
Porsche Hungária - Magyarország
Alfa Autóház - Hódmezővásárhely
Vass Skoda Autóház - Szentes
Nagymihály Autóház - Szeged
Tárkány Autóház - Szeged
Arany Autó - Szeged
Ihász István - Szeged
BE-CO Kft. - Szeged
Duotext G+S Kft. - Kalocsa
ROVITEX Kft. - Pécs
TRITEX Rt. - Kaposvár
Penny Market - Magyarország
Top Kft. - Budapest

Beszállítóink

Az általunk előállított termékek rendkívül alapanyag-igényesek és minőségi alapanyagokból készülnek, ebből kifolyólag beszállítói partnereinkkel szemben szigorú minőségkontrollt alkalmazunk. Főbb beszállítóink:
Az autóüléshuzat több alapanyag együttes felhasználásból készül: a plüss és szövet anyagot Kristóf Zoltán, Fuchs Csaba egyéni vállalkozók, valamint a DODI Kft. és a Csatex Kft., a kédert és a gumit a ZOLMÁR 2000 Kft., a cérnát és a tépőzárat a Kellék Kereskedelmi Üzletház szállítja számunkra.
A díszpárnákat is plüssből, illetve vászonanyagból állítjuk elő, melyet a Siker Kft-től, valamint a BECO Kft-től szerzünk be.
A rongy- és gyapjúszőnyeg alapanyagát eddig Magyarországon vásároltuk meg, 2005 lesz az első év, amikor olasz importból próbálunk meg termékeket előállítani.


 

árlista letöltése .doc formátumban árlista letöltése .doc formátumban a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg! a galéria felugró ablakban nyílik meg!